Barer i Oslo

Tasty Tai på Bislett

Den meget populære og velkjente restauranten Tasty Tai skal man rett og slett bare ta turen innom om man er sulten på noe veldig godt. Når man kommer hit så vil Tasty Tai gjøre et sympatisk inntrykk med masse grønne planter og god plass mellom bordene.Denne utrolig populære restauranten blir raskt full og det kommer en jevn strøm med mennesker innom fra fjern og nær hver eneste dag. Tasty Tai er populær i Oslo av mange ulike grunner.

Først og fremst så kan man her velge mellom en meget rikholdig og variert meny der man både finner vegetariske retter men også scampi-retter, kyllingretter og middagsretter som inneholder biff.Servitørene og kokkene her skaper en varm og god atmosfære og tar godt vare på alle gjestene som kommer innom iløpet av dagen,dog de fleste kommer gjerne etter at arbeidsdagen er ferdig og man kommer innom enten for å spise en deilig middag med gode venner, kjæresten eller man tar med seg take-away for å dele med samboeren sin mens man koser seg med en film på Netflix. Fra og med servitørene tar imot din bestilling så går det veldig fort i svingene. Kokkene er raske og effektive og man får seg en deilig hovedrett selv om porsjonene ikke er så altfor store.

Rettene ligger i gjennomsnitt på mellom 100 og 150 kroner og siden maten er i toppklasse så får man absolutt god verdi for pengene. Det som også er veldig praktisk er at man serverer småretter og treretters middag her i tillegg så man har mange ulike menyer å velge mellom. Tasty Tai passer for alle dem som har en stor forkjærlighet for asiatiske matretter og som ønsker mye å velge i. Beliggenheten er også veldig sentral og hit kommer man seg enten med bil, eller med trikken men man kan også ta taxi om man har det travelt og ønsker å komme seg frem raskt. Tasty Tai skal byge ut restauranten i 2018 på grunn av økende etterspørsel men den nye restauranten kommer til å bli en fryd for øyet med fokus på design og bærekraft og kommer til å være klar allerede i oktober kommende høst.Noen av hovedrettene skal også gjennom en oppgradering så alle disse positive forandringene vil absolutt komme kundene tilgode om noen måneder. I tillegg så skal det ansettes noen nye servitører og noen kokker slik at Tasty Tai skal bli enda mer effektiv og populær.