Guide til restauranter

God sushi i Brugata i Oslo

[b]Sea Sushi i Brugata i Oslo har god sushi. Dessverre står ikke alt det andre i restauranten i stil med kvaliteten på maten, men liker du sushi – så er Sea Sushi verdt et besøk.[/b]

Sentralt

Brugata ligger veldig sentralt i Oslo, midt mellom Storgata og Grønland. Skal du til dette området, kan det være enkelt å stikke innom Sea Sushi i deres små, men trivelige lokaler. Det er ikke mulig å booke bord her, men det pleier ikke å være noe problem å få plass. Sushi har blitt veldig populært, og om du bare skal ut å spise eller kanskje før du skal på fest eller konsert – er Sea Sushi å anbefale. Skal du på fest og kanskje skal ha noe kult som blir lagt merke til, så kan du prøve denne siden russefest hvor du fort kan bli overrasket over alt det morsomme du kan kjøpe.

Klassisk asiatisk meny

Anledninger for å gå ut å spise kan være så mange, for eksempel om du vil overraske noen med et gavekort på mat. Du kan lese mer om denne muligheten på denne linken gavekort restaurant, hvor du også kan lese andre spennende artikler om restauranter i Oslo og i andre byer.

På Sea Sushi har de en klassisk asiatisk meny. Vil du lese mer om asiatisk mat, kan de lese om det her Asiatisk mat hvis du er interessert.

Navnet Sea Sushi er egentlig litt misvisende, for de har også et rikt utvalg av retter fra Vietnam, Thailand og Kina.

Hvis man besøker Sea Sushi vil man kunne oppleve at mange asiater spiser her, og det er et godt tegn.

Menyen er omfattende, men som en kuriositet kan vi nevne at skjell skrives som Kjell i menyen. En amatørmessig skrivefeil, som bør rettes opp.

Sushi kan du også lage hjemme, og mer om hvordan du gjør det kan du lese her: Lage Sushi selv hvis du vil prøve.

Rimelig

Det er stor variasjon i prisene på Sushi-restaurantene i Oslo, og Sea Sushi er blant de rimeligste. Dette er ikke en koselig restaurant hvor man sitter lenge. De som kommer hit bestiller mat og drar raskt videre etter at de har spist. Men man får god mat, og det er rimelig. Thaisuppe til under 70 kroner kan vi nevne som et eksempel. Thaisuppe er veldig godt, og vil du prøve å lage det hjemme Oppskrift Thaisuppe, så har du fremgangsmåten her.

Sea Sushi er store på take away, og man opplever at mange kommer innom og henter en pose med mat og drar igjen. Take away heter jo også Take Out i blant annet Amerika Fakta om take away og er en praktisk måte å spise god restaurantmat andre steder enn i restauranten.