Toppklasse restauranter

3 tips til gavekort – Restaurant, sko og tilbehør til leiligheten

Det er mange gode grunner for å gi et gavekort. Det passer uansett om det er til bursdag, jul, mors- eller farsdag, eller simpelthen bare som en fantastisk overraskelse til noen du er glad i.  Noen ganger kan det likevel være vanskelig å komme på hva det skulle være et gavekort til. Her kommer 3 gode forslag.

 

Gavekort til restaurant

Ingenting er som et godt måltid i godt selskap. Hvis du kjenner et par som fortjener å komme seg ut på restaurant og nyte på maten og hverandre (kanskje din mor og far?), så er et gavekort til en restaurant en virkelig god gaveidé. Det skal ikke foreslås noen spesiell restaurant akkurat her, det må

giveren selv finne ut av – men mon ikke det finnes en god restaurant i nærheten av der du bor, som du vet mottakeren(e) liker? Det skal kanskje være en del av en større opplevelse, som for eksempel en tur til storbyen, kombinert med hotell og teater?

Uansett, så er mulighetene nærmest uendelige, og et gavekort til en restaurant er helt sikkert noe som «faller i smak» hos mottakeren.

 

Gavekort på sko

Vi skal alle sammen ha sko. Men sko er heldigvis ikke bare sko. Det finnes forskjellige sko til forskjellige anledninger, og det finnes sko til forskjellige stiler og moter – og heldigvis for det, for det er ingen av oss som er like. Skoene er med på å fremheve identiteten vår, og er del av å fortelle hvem man er.

I tillegg til at sko kan være et moteuttrykk, så skal de også være behagelige å gå i. Ingen liker å gå i sko som ikke er komfortable. Det kan faktisk være direkte usunt. Det gjelder ikke minst skotøy til barn. Her er det virkelig viktig at man velger riktige sko for de småfotede.

Man sier at et gavekort passer til alle, og det har vel aldri vært mer sant, enn når det gjelder et gavekort til skoringen.no.  Hos Skoringen kan man være helt sikker på at man finner noe for enhver smak, uansett om du er tenåring eller pensjonist, gutt eller jente. En annen fordel med et gavekort til Skoringen, er at de har butikker over hele landet, og at gavekortet selvfølgelig gjelder i alle butikkene.

 

Gavekort til tilbehør til leiligheten

Det er alltid noe som trengs i leiligheten. Kanskje ikke som en nødvendighet, men som en manglende detalj, eller en liten fornyelse og luksusgave til både deg selv og leiligheten.

Ens egen stil og smak er i konstant forandring. Noe som betyr at også innredningen av leiligheten hele tiden er i forandring. Det er de færreste som har den samme stilen i leiligheten fra de flytter hjemmefra første gang, til de blir gamle. Vi er organiske vesener, og det er leilighetene våre også. Derfor skifter vi ut puter og bilder etter hvert som tiden går og nye trender kommer og går. Da er det godt det finnes interiørforretninger som Unoliving. Hva er vel da bedre enn å få et gavekort herfra?

Unoliving har etter hvert gjort seg kraftig gjeldende på interiørscenen her i Norge, men også i utlandet. Her finner du alt innenfor de nyeste interiør- og dekortrendene, samt spennende og ungt skandinavisk og internasjonalt design. Hvis du kjenner noen som går opp i hvordan leiligheten skal se ut, så er et gavekort fra Unoliving helt perfekt.