Beijing Palace er meget sentralt plassert i Pilestredet midt i Oslo sentrum og her kan man velge mellom alle de tradisjonelle kinesiske matrettene, i tillegg til mange nye og innovative matretter med inspirasjon fra hele verden.
Hos Beijing Palace finner man ikke det fantastiske og storslåtte interiøret eller luksuriøse puter og sofaer, her er innredningen ganske kjedelig men maten er likevel i en klasse for seg selv. Det man får her er en meget omfagnsrik meny der man kan velge mellom dumplings,dampede hveteboller fylt med masse snadder og mye annet godt om man tar turen innom denne restauranten. I tillegg til dette så kan man også velge mellom et stort utvalg av ulike sushiretter som spicy tuna maki for å nevne noen. Dessuten så vil man også kunne få servert de klassiske varmrettene og deilige og søte desserter som den meget populære desserten innbakt banan med en utsøkt sjokoladesaus og kremtopp på som prikken over i-en. Det er lekende lett å ta seg frem hit enten med buss, trikk eller taxi og siden Beijing Palace ligger såpass sentralt så er det også massevis av folk som kommer innom her både på formiddagen og på ettermiddagen og særlig kvelden. Beijing Palace har mottatt strålende vurderinger på matrettene sine både av matanmeldere fra kjente aviser som VG og Aftenposten og de mange besøkende som kommer innom hit kan bekrefte at dette er en restaurant som det er verdt å komme innom for en rask matbit og noe godt i glasset.
Mange av de unge som kommer hit drar ofte hit for å samles med gode venner og spise middag sammen her før de så drar videre ut på byen for å ta seg noen glass med øl.Gjestene som legger igjen anmeldelser skryter særlig den kinesiske matretten DimSum opp i skyene etter å ha smakt denne klassiske middagsretten på Beijing Palace og mange av gjestene skryter også av betjeningen i tillegg til vinkartet som visstnok skal være helt i toppsjiktet kvalitetsmessig. Restauranten har også spesialretter for småbarnsfamilier slik at det skal være noe her for enhver smak. Om sommeren er det også veldig mange mennesker som kommer innom for å bestille en take-away og ta den med seg til en park bare for å nyte den gode smaken blant blomster,trær og sjøutsikt. Ettersom konkurransen blant restaurantene i hovedstaden bare øker så er det også viktig å forbedre både menyen og effektiviteten i tillegg til interiøret og alt som kan forbedres og da er det viktig med gode og ærlige tilbakemeldinger fra gjester som kommer tilreisende både fra fjern og nær.