Guide til restauranter

Hvordan starte din egen foodtruck

Det har blitt svært populært å starte sin egen foodtruck de siste årene. Du lurer kanskje på hvordan man gjør dette? I denne artikkelen forteller vi deg hvordan du kan starte din helt egen foodtruck.

Hva skal til?

Mye avhenger av hva slags foodtruck det er du har lyst til å starte. Det kan være lurt å satse på noe som ingen har startet allerede, altså et helt nytt konsept. Du kan se oversikten over hvilke foodtrucks som finnes i Norge og hvor de er.

Det som er viktigst når det kommer til en foodtruck er finansieringen. Det å ta opp et forbrukslån er en god løsning på dine pengespørsmål. Hos https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ vil du finne en oversikt over hva slags lån du kan ta og hva som er mest gunstig for deg. For å finne ut hvor mye penger du trenger å låne kan det være nyttig å lage et budsjett. Dette budsjettet må ta høyde for hvor mye foodtrucken vil koste, hva slags materialer du trenger, drivstoff etc. Det kan jo være at du har lyst til å dra på en Norgesreise med din foodtruck, slik at du får en ferie og en inntektskilde på samme tid.

Hva må jeg sjekke?

Det er mye du burde sjekke før du starter din egen foodtruck, men det som er aller viktigst er at foodtrucken din oppfyller kravene satt av Mattilsynet. Det kan også være en svært god idé å få alt dette på plass før du starter opp.

Det å finne noe mat som er enkelt å forberede og ikke trenger mange ressurser er suksessen for å ha en ordentlig god foodtruck. Det vi anbefaler er å prøve seg på noe enkelt som hamburger eller bakt potet først. Dette krever ikke mange ressurser, men er svært godt.

Hva er drømmen å servere i din foodtruck? Har du kanskje et spennende navn du vil gi bilen din også? Det er mange festlige ordspill der ute, bare se på oversikten over foodtrucks i Norge overfor! Vi håper du finner det perfekte lånet slik at drømmen om en foodtruck kan oppfylles!