Guide til restauranter

Guide til billige og gode restauranter i Oslo

I Oslo så har man veldig mange muligheter om man skal feire store eller små anledninger eller bare ta en spontan aften i Oslo sentrum for noe godt i glasset og noe godt å spise. Hells Kitchen lokalisert midt i Oslo sentrum på Youngstorget lager himmelsk pizza som man kan nyte sammen med et deilig og avkjølende glass øl eller et godt glass rødvin eller hvitvin.

Denne restauranten har god plass til alle og en flott og halvrund bar midt i lokalet. På grunn av dette så kan man sitte rundt et bord sammen med kjæresten sin eller gode venner om man skal bestille middag, eller sitte i bar-området for noe godt i glasset om man heller ønsker dette. På Hells Kitchen så ligger prisnivået på maten omkring middels og det betyr at denne restauranten passer like godt for øltørste studenter som til unge par med gode jobber blant mange andre grupper. Siden Hells Kitchen er en etablert restaurant så betyr dette i praksis at de fortsatt serverer sine gamle klassikere pluss mange nye middagsretter i tillegg til dette. Menyen består av 17 ulike matretter og her kan man velge og vrake i forhold til det som man liker aller best siden alle gjestene er ulike. Om man foretrekker vegetarpizza så finnes det mange gode varianter av denne og man kan også bestille noe innenfor sjømat eller noen av de nyeste rettene om man ønsker dette.

Hells Kitchen er stadig like godt likt som det var da den etablerte seg og her kommer det til å strømme inn stadig flere folk ettersom mørket stiger på og kvelden kommer så uansett om man skal spise her på en helt vanlig onsdag kveld eller ordentlig kose seg på lørdagskvelden så er det veldig smart å bestille bord her på forhånd. Selv om det er masse liv og røre på Hells Kitchen så jobber kokkene på full gass og det tar relativt kort tid før man som gjest har fått servert pizza og noe godt å drikke for servicenivået er høyt her og alle gjestene skal få den atmosfæren og den gode maten som de er blitt lovet på forhånd. I den knallharde konkurransen som finnes på markedet og som alle restauranter i Oslo kan ta og føle på så holder denne barske og kvalitetsbevisste restauranten god stand selv om nye restauranter og barer popper opp som paddehatter rundt omkring i Oslo på grunn av en høy etterspørsel. Ettersom prisen ligger på middels så må man også regne med å betale litt mer enn på de aller rimeligste restaurantene i hovedstaden men et besøk innom her er absolutt verdt den prisen som man betaler når man går ut herfra, mett og fornøyd og klar for et besøk til om ikke så altfor lenge, da selvsagt med en reservasjon på forhånd.