Guide til restauranter

Fordeler med å bo i byen

Sitter du der alene og forlatt og det er 50 kilometer til nærmeste nabo? Du ser bare en måke som ser ut som den har satt en kork av plast i nebbet mens det høljer ned. Nei, kanskje du skal pakke kofferten å komme deg inn til byen, det er jo tross alt bymenneske du er. Ikke skusle bort livet på å drive en karrig jord du nesten ikke kan livnære deg av. Til hvilken pris?

Dessuten, er du alene og skulle ønske du hadde noen å dele livet med, bare dra! Det gjør ingenting, ikke la fraflytting ha noe å si for din avgjørelse. Du må tenke på deg selv vet du. Og best av alt, her skal vi se på alle fordelene det er med å bo i byen.

Selg bilen og bli rik

For det første du er ikke lenger avhengig av bil. Den kan du selge for mer enn bybiler fordi den ikke er utsatt for salting og sur nedbør. Skaff deg heller en sykkel eller bruk en av de utallige el-sparkesyklene som fins i byen.

Spis på restaurant

Nå bor du sikkert rett over en restaurant eller to, så ikke bruk for mye penger på å pusse opp kjøkkenet. Du kan spise på de aller beste restaurantene nesten hver dag. Kutter du kjøleskap og oppvaskmaskin kan du gå ut 5 ganger mer per måned.

Treff mange mennesker

Ja byen er fulle av folk. Kanskje du er heldig å finne den rette, og da er rabattkoder fra eurodel det du trenger. Kjærligheten vokser og kanskje blir to til tre før du vet ordet av det. Det å kjenne og møte andre mennesker er viktig for den psykiske helsen, og det gjør man i byen. Ha et åpent sinn og smil til dem du ser.

Kort vei til mange jobber

I byen er det veldig kort til alle jobber. Du trenger ikke bil for skulle det være et stykke, så tar du kollektivt. Det fins både trikk, bane, tog, buss og drosje. For ikke å snakke om de andre tilbudene. Du vil være i kort avstand fra jobben din, uansett hva du gjør.

Lev livet – opplev livet

I byene skjer det ting hele tiden. Enten det er oppstyr i gågata, konserter i helgene eller andre kultur og idrettsarrangement. Her kan man oppleve alt man vil, i umiddelbar nærhet. Det er enklere å leve livet i byen enn om man er alene på bygda.

Dra på ferie til hjemstedet

Du vil aldri glemme røttene dine, og hjemstedet kan bli et naturlig feriested. Et sted der du alltid har dine røtter, som du kan utforske og trives i. Men ikke for lenge av gangen. Kanskje gjør du om barndomshjemmet til feriehus, og fyller det med familie og venner på sommeren. Kjøp en båt, fisk med barna og lær dem om landsbygda. Så drar dere hjem igjen til byen der alt er enklere og mer livlig.