Guide til restauranter

Få råd til å spise på drømmerestauranten

Å spise på en Michelin-restaurant er en drøm for mange, men som du vet kan det fort koste tusenvis av kroner. Men selv om det er dyrt, er disse måltidene som regel verdt pengene. Spørsmålet blir derfor: hvordan skal du få råd til et slikt besøk?

Våre best tips

Du kan selvsagt spare opp penger til et slikt restaurant-besøk. Du kan også be om gavekort i jule- eller bursdagsgave, og de fleste restauranter tilbyr slike gavekort. Men vil du f.eks. besøke Maaemo kan det forte koste deg mer enn ett gavekort, og da kan kanskje et lite lån være redningen?

Du kan finne gode lån på Allelånutensikkerhet.no, men pass på at du har råd til å betale tilbake innen rimelig tid. Hvis du ikke har mulighet til det, kan fort måltidet koste mer enn det smaker.

Hvilke restauranter vil du besøke?

Hvis du er usikker på hvilken Michelin-restauranter du bør besøke, så finnes det heldigvis flere gode valg. Bor du i Oslo er Maaemo det soleklare førstevalget, men hvis du bor i Stavanger bør du besøke Renaa – og i Trondheim er det restauranten Credo som er på alles lepper.

Uansett hvilken restauranter du velger, håper vi at du får et minnerikt måltid – som er verdt hver eneste krone. Men du, husk at Michelin-restauranter ofte gir mersmak, og før du vet ordet av det er du tilbake på en ny restaurant.