Guide til restauranter

Cafe Spesial; en restaurant med sjel

Cafe Spesial er en restaurant som bare oser av sjarme og en varm og herlig atmosfære. Iallfall så er dette tilbakemeldingen mange av gjestene gir denne restauranten etter å ha vært her sammen med gode venner for å nyte et bedre måltid enten i helgen eller en helt vanlig tirsdagskveld for å kose seg ordentlig og ta turen til sentrum for noen øl etterpå. Cafe Spesial er innredet med kule lamper og rustikke bord og stoler og dette interiøret gjør denne restauranten helt spesiell.

Prisene er lave og utvalget i øl og vin er imponerende og ølutvalget pryder selve benken ved disken hvor man betaler og gjør sitt til å sette preg på restauranten.Hele 25 ulike typer øl kan man finne på disken og her er det mange land i verden som er representert også. Gode tips til favorittretter er blant annet lasagne, denne finner man både som vegetar-lasagne og som vanlig lasagne med kjøtt.

Mange av gjestene her fremhever også den populære italienske matretten fettucine. Denne inneholder fløte,creme fraiche,moste grønnsaker og en sterk og god parmesan på toppen.Deres supertynne pizza er også meget populær og blant gjestenes favoritter så finner vi en pizza med potet, skinke og Spansk Gorgonzola-ost som topping. Skal man sammen med vennene sine bestille en treretters så vil man få god verdi for pengene.

En treretters vil nemlig koste deg skarve 287 kroner og da vil man kunne bestille en forrett aller først, så en av de populære hovedrettene som virkelig gjør deg god og mett i tillegg til en av dessertene som også fortjener sin plass i solen. Ostekaken på Cafe Spesial smelter i munnen og er himmelsk myk og kremete og for å toppe det hele så legger kokkene et lag med rykende varm sjokoladesaus på toppen i tillegg til en kremtopp for å balansere smakene. Det eneste som man skal være bevisst på er at det er en meget god ide å bestille bord på Cafe Spesial enten kvelden før eller noen dager i forveien slik at man er sikret å få et bord til alle sammen for denne restauranten har vært populær lenge, og er det fortsatt. Et pluss ekstra er at Cafe Spesial ligger midt i sentrum, i Christies gate for å være nøyaktig så her er det kort vei til både buss og taxi og kort vei til alle fasiliteter om man har tenkt å dra videre.