Den nyåpnede restauranten Kontrast beliggende sentralt i Oslo er en av de nye restaurantene i Oslo og Norden som i de senere årene er blitt beæret med en Michelin-Stjerne.
I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen av grunnene til at Kontrast har fått en av de høythengende Michelin-Stjernene og i tillegg gi nye besøkende gode grunner til å besøke Kontrast slik at disse nye gjestene kan finne ut på egenhånd hvor mye denne restauranten har å by på og la seg friste til å prøve ut den innovative og rikholdige menyen som Kontrast har utviklet. Denne særskilte gourmet-restauranten fokuserer på norske økologiske råvarer av høy kvalitet som er valgt ut og tilpasset etter sesong. Mange av gjestenes anmeldelser viser at de aller fleste av gjestene som kommer hit blir tatt meget godt imot og lar seg sjarmere av den varme atmosfæren som er her. Kontrast får også et stort pluss for å skape om hver av rettene til sanselige og vakre mesterverk som nesten er for elegante og flotte til å fortæres og sammen med de ulike vinene så når smaksopplevelsen nye høyder og er med på å danne et meget godt helhetsinntrykk alt i alt.