Ymse

Stadtholdergaarden som restaurant i toppklassen

Stadtholdergaarden er en av de restaurantene her i landet som har klart å karre til seg en Michelin-stjerne og dermed også beviselig en av de aller beste og mest prestisjefylte restaurantene i hele Norge hittil. Dette er Bent Stiansen sin restaurant og han ble etter gammelt vinner av den velkjente prisen Bocuse Dor i Frankrike i 1993.

Etter denne prisen så har omdømmet til Stadtholdergaarden fått en stigende strøm av besøkende,både fra inn og utland og samtlige skryter både av restaurantens beliggenhet og den rikholdige og ærverdige menyen som Bent Stiansen skal fungere som en forlengelse av hans eget kjøkken.Stadtholdergaarden har en lang og ærverdig historie. Gjennom tidene så har denne bygningen huset mang en ressursterk og staselig familie og etter at Bent Stiansen tok over driften her så har han klart det mesterstykket å skape Stadtholdergaarden om til å bli en driftig og innovativ familiebedrift med fokus på høy kvalitet i ethvert ledd og å servere gjestene de deiligste matretter og den beste servicen som mulig. Den aller første og dermed viktigste Michelin-stjernen fikk Stadtholdergaarden allerede i 1998 og hver eneste dag så jobber alle med å forbedre servicen, selve driften og med å forbedre menyen og råvarene som restauranten tar inn hver dag.