Ymse

Den suksessrike restauranten Galt

Restauranten Galt som befinner seg midt i Oslo sentrum har allerede rukket å karre til seg en Michelin-stjerne på merittlisten sin og sikter fortsatt på stjernene i håp om å kunne sikre seg enda flere Michelin-stjerner uansett hvor tøff denne konkurransen er etter sigende.

Galt er en ganske så nyåpnet restaurant som åpnet for bare et år tilbake. Det var grunderen Bjørn Svensson som åpnet Galt og som er daglig leder idag og er en meget driftig kokk og daglig leder. Svensson ønsket å prøve ut et splitter nytt konsept med Galt. Om vi skal tro både anmelderne og mange av gjestene så ser det ut som om Bjørn Svensson virkelig har truffet blinkskuddet da han åpnet den nye restauranten Galt. Navnet Galt har en dobbel betydning,det kan nemlig enten bety en hanngris eller noe som ikke er helt riktig.Men som anmelderne forteller så blir det meste riktig på Galt på grunn av den svenske mesterkokken i særklasse. Noe av det aller beste som Galt har å by på fra den rikholdige menyen er blant annet perlehøne med grillet ramsløk og østers i tillegg til mengder av herlig Norsk husmannskost.På Galt vil man altså få levert gastronomi i toppklasse.