Barer i Oslo

Den populære baren Aku Aku i Oslo

Oslo har massevis av barer som regelmessig frekventeres av dem som bor i området men også turistene som kommer hit enten langveisfra eller fra andre byer i landet. Aku Aku er en av de få barene i landet som hyller den berømte eventyreren Thor Heyerdahl.

Med sin flåte så dro Thor Heyerdahl ut på ekspedisjon til Polynesia for å bevise at Popyneserne virkelig var de aller første som hadde klart å ta seg til Amerika på egenhånd. Hos Aku Aku så får man absolutt smakfulle drinker,alt fra long-drinks til mer velkjente cocktails og deres eget øl med sitrussmak. Stemningen når man kommer inn på Aku Aku skal alltid være god og her finner man en god atmosfære og symboler og små statuer og andre ting som skal ta deg som kommer på besøk med til Polynesia en liten stund for å kose seg med en paraplydrink etter jobben.

De ansatte går stort sett alltid med en blomsterkrans rundt halsen for å bidra til den eksotiske stemningen og uansett hva det er så er det bare å spørre betjeningen om man behøver noe ekstra for alle som jobber her er veldig serviceinnstilte.Mange av gjestene som kommer hit blir også raskt stamgjester som kommer tilbake med en gang de ønsker å kose seg og ta en tur på byen.Mye av grunne til at mange av dem som kommer hit blir stamgjester er nettopp det at bartenderne er utrolig hyggelige og at man føler seg så velkommen idet man kommer hit, og så blir man tatt godt vare på av betjeningen. Det er også fullt mulig å smake på ulike drinker før man velger en av dem.